David Daniels

Man kan inte lära gamla hundar att sitta.

Inga problem här, den här hunden är tekniskt sett en valp. ”Men, jag har alltid gjort det på det här sättet” är något ni aldrig kommer behöva hantera. Den här designern är sprillans ny och direkt från Hyper Island. Taggad på att lära sig och med erfarenheterna han har fått från sin skola, vill han nu jobba med er på Sony Music.

Erfarenhet:

Film Produktion.

Stillerska (Gymnasiet) 2011 - 2014

Hade sen längre velat lära mig mer kring film produktion, så när gymnasiet poppa upp så var det ett ganska självklart val att göra just de.

Baskurs i Film.

Stockholm Konstnärliga Högskola. 2014 - 2015

Jag ville fortsätta att utvecklas inom film men i en mer ”seriös” miljö så jag sökte dåvarande STDH (stockholms drastiska högskola) för göra just de.

Dokumentär produktion.

Sundbybergs folkhögskola 2015.

Fick ett smak prov på vad dokumentär innebar men fick aldrig en riktigt förståelse. Så i jakt på att förstå det bättre så sökte jag denna utbildning, fick lära mig allt från produktion till intervju tekniker.

Digital Media Creative.

Hyper Island 2017 - 2018.

Efter ett tag i film världen ville jag börja förstå mig på industrin och affärsdelen, under utbildningen blev jag kär i Design och UX/UI. Vilket också blev min fokus under utbildningen.

Praktik på Sony Music.

2018 - x

An fantastisk upplevelse där jag fick utveckla och använda mina skickligheten från mina föregående erfarenheter.